הטיפים שלי

    • Login
    • אודות
    • Categories
    • Recent
    • צור קשר

    סגירת שקיות מוצרים יבשים

    טיפים למטבח
    1
    1
    8
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Z
      zvi last edited by

      מי לא מכיר את ה"קליפסים" שסוגרים איתם שקיות מוצרי בישול יבשים. (פסטה, פתיתים, פרורי לחם וכו')

      תמיד צריך לחפש את הקליפס הקטן או הגדול שמתאים לשקית ונוצר כמין "פרח" של השקית בסגירה.

      הטריק הבא הוא חיסכון במקום וסגירה יעילה ביותר.

      הולכים לחנות כלי כתובה וקונים את הקליפסים השחורים שמאגדים איתם דפים.
      ישנם 4-5 גדלים לקליפסים האלו.
      קונים מכל גודל כמות שאתם צריכים.

      הקלפסים הקטנים ביותר מתאימים לסגירה חוזרת של שקיות אבקת אפיה, סוכר וניל פודינג וכו, (כל השקיות הקטנות והדקות)
      ככול שעולים בגודל הקליפס ניתן לסגור שקיות גדולות יותר.

      הטריק הנוסף הוא לפתוח את השקית בקו ישר במספריים ואז בסגירה משחרים אויר מהשקית ומקפלים את השוליים כלפי פנימה ומגלגלים את החלק העליון כלפי מטה 2-3 קיפולים ואז שמים את הקליפס המתאים לפי עובי הסגירה.

      זהו, גל הסגירה יותר הרמטית, השקית לא נקרעת, ובגלל הקיפול הנפח של השקית קטנה.

      יש עוד 2 יתרונות למוצר הזה והם:

      1. המוצר לא מחליד וניתן לשטוף אותו במים.
      2. אפשר לאכסן שקיות במקרר עם הקליפס ולא יקרה לו כלום. (חלודה)

      fc127b45-43a7-483e-a4c4-2aa4eaf0575b-image.png

      1 Reply Last reply Reply Quote
      • First post
        Last post

      _________________________________________________________________________________________

      אודות
      תקנון
      צור קשר
      הבהרה משפטית
      פורום אופיס
      2020-2022