סגירת שקיות מוצרים יבשים
-
מי לא מכיר את ה"קליפסים" שסוגרים איתם שקיות מוצרי בישול יבשים. (פסטה, פתיתים, פרורי לחם וכו')
תמיד צריך לחפש את הקליפס הקטן או הגדול שמתאים לשקית ונוצר כמין "פרח" של השקית בסגירה.
הטריק הבא הוא חיסכון במקום וסגירה יעילה ביותר.
הולכים לחנות כלי כתובה וקונים את הקליפסים השחורים שמאגדים איתם דפים.
ישנם 4-5 גדלים לקליפסים האלו.
קונים מכל גודל כמות שאתם צריכים.הקלפסים הקטנים ביותר מתאימים לסגירה חוזרת של שקיות אבקת אפיה, סוכר וניל פודינג וכו, (כל השקיות הקטנות והדקות)
ככול שעולים בגודל הקליפס ניתן לסגור שקיות גדולות יותר.הטריק הנוסף הוא לפתוח את השקית בקו ישר במספריים ואז בסגירה משחרים אויר מהשקית ומקפלים את השוליים כלפי פנימה ומגלגלים את החלק העליון כלפי מטה 2-3 קיפולים ואז שמים את הקליפס המתאים לפי עובי הסגירה.
זהו, גל הסגירה יותר הרמטית, השקית לא נקרעת, ובגלל הקיפול הנפח של השקית קטנה.
יש עוד 2 יתרונות למוצר הזה והם:
- המוצר לא מחליד וניתן לשטוף אותו במים.
- אפשר לאכסן שקיות במקרר עם הקליפס ולא יקרה לו כלום. (חלודה)
_________________________________________________________________________________________
אודות
תקנון
צור קשר
הבהרה משפטית
פורום אופיס
2020-2022